Yüzük Modelleri

Yüzük Modelleri

Tarih:
Tarafından gönderildi:

Yüzük Modelleri

Yüzükler, kimi zaman aksesuarın parçasıyken kimi zaman da iki kişiyi bir ömür birbirine bağlayan bir semboldür. Son zamanlarda pırlanta yüzükler bir erkeğin sevdiği kadın ile evlenme isteğini belirtmede kullandığı yüzükler olduğu gibi birbirlerine ömürlük söz verdikleri alyanslarda vardır. Çelik, altın, pirinç veya gümüş gibi çeşitli malzemelerden üretilen yüzük modelleri özellikle alyans seçiminde altın tercih edilmektedir. Aynı zamanda gümüş alyanslarda sevgililik döneminde genç çiftlerin taktıkları yüzükler olarak kabul edilmektedir.

Yüzükler kişinin tarzınızı yansıtmanın en kolay yollarından birisidir. Eğer taşlı ve büyük modeller tercih eden birisiyseniz daha şatafatlı görünmeyi sevdiğiniz anlaşılmaktadır. Daha zarif ve minimal yüzükler tercih eden kadınlar ise daha narin olmaktadırlar.  Düz halkaları veya burma halkaları tercih edenler kadınlar ise doğal, salaş ve gündelik görünmeyi sevmektedir. Bir de kişiye özel olan veya üzerinde anlamlı bir şekil veya sembol bulunduran yüzüklerde bulunmaktadır. En çok tercih edilen yüzük modelleri şöyledir;

  • Pırlanta Tektaş Yüzük
  • Pırlanta Sırataşlı Yüzük
  • Pırlanta Spor & Klasik Yüzük
  • Alyans Modelleri
  • Altın Yüzük
  • Gümüş Yüzük
  • Bijuteri Yüzük
  • İnci Yüzük
  • Zirkon Yüzük

Altın Yüzük Modelleri

Altın yüzük modelleri kendi içerisinde beştaş, tektaş, taktaşlı alyans, baget ve tuğralı olarak alt başlıklara ayrılmaktadır. Altın yüzük uzun yıllardan beri zarafetin ve sadakatin bir simgesi olmuştur. Her yıl modaya göre farklı modelleri yer alsana kadınların asla vazgeçemediği yüzük modelleridir. Son dönemlerde kadınlar arasında en popüler olanı ise baget yüzüklerdir. Geçtiğimiz uzun yıllar boyunca evlenme isteğinin en büyük simgesi tektaş yüzüklerken şimdiler bu görevi baget yüzükler üstlenmektedir. Web sitemizi ziyaret ederek bin bir çeşit altın yüzük modelleri ve en şık baget yüzük modelleri arasından tarzınıza uygun olanını seçebilirsiniz. Aynı zaman da sitemizden alabileceğiniz tektaş altın yüzük modelleri ile günlük kullanımdaki zarif tarzınızı yansıtabilirsiniz.

Hediye olarak alabileceğiniz veya size hediye edilen altın yüzükler doğum günlerinin, sevgililer gününün veya evlilik yıldönümlerinin vazgeçilmezidir.

Yüzük Ölçüsü Nasıl Alınır?
kişiden kişiye göre değişmekte olan parmak ölçüsünü almak bazen zorlu bir hal alabilmektedir. Özellikle evlilik teklifi yapmayı düşünen erkekler yüzük ölçüsü nasıl alınır? Sorusu ile baş başa kalmaktadırlar.

Yüzük ölçüsü almaktaki en pratik yöntem parmağa tam oturan bir yüzük ile ölçü almaktır. İlk olarak milimetre ölçüsü bulunan bir cetvel alın daha sonra örnek olarak aldığınız yüzüğü cetvelin üzerine yerleştirin ve iç çapını ölçün. Bu ölçüm sırasında yüzüğün metal kısmı dikkate alınmadan en geniş hali ölçülmelidir. Daha sonra çıkan çap genişliğini ölçüm tablosunda denk gelen yüzük ölçüsünü tespit etmek için kullanın.

Parmağa Göre Altın Yüzük Seçimi Nasıl Yapılır?

Almak istediğiniz ve çok hoşunuza giden bir altın yüzük modeli tercihi yapılırken ilk önce elinize yakışıp yakışmadığını test edin. Parmağa göre altın yüzük seçimi yapılırken unutmamak gerek ki her parmak tipine her yüzük modeli uymamaktadır.

Kısa Parmaklara Hangi Yüzük Modeli Yakışır?

Küçük ellere sahip olan kişilerin parmakları da kısa olmaktadır. Bu sebeple kısa parmaklara yakışan yüzük modeli, ince hatlara sahip, sade ve zarif alyanslar olmalıdır.

İnce Parmaklılara Hangi Yüzük Modeli Yakışır?

İnce parmaklılara yakışan yüzük modelleri ise klasik, ince bombeli alyanslar veya üzeri pırlantalarla zarifçe süslenmiş ince bir çelik alyans tercih edilebilir.

Kalın Parmaklara Hangi Yüzük Modeli Yakışır?

Kalın parmaklara yakışan yüzük modelleri tercihi yapılırken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta kalın parmaklı kişiler de ince yüzükler kaybolacağı için gösterişli yüzük modelleri tercih edilmesi daha güzel ve gösterişli durmasını sağlayacaktır.

Web sitemizi ziyaret ederek parmak ve el yapınıza en uygun modeli tercih edip en şık ve zarif yüzük modellerini satın alabilirsiniz.

Etiketler:

Yorum yapın

* Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın.